SERVICII IT

[ integrari, consultanta, dezvoltare ]




Data: 2021.4.15        Autor: Admin

Index cautare: (titlu si descriere articol)

Nu au fost gasite inregistrari!

Integrare My Drive


My Drive



Prezentarea solutiei poate fi descarcata aici.


My-Drive oferă soluții pentru stocarea și accesarea fișierelor din locații diferite utilizând resurse obișnuite (PC/laptop sau tabletă/telefon și access Internet). NU sunt necesare conexiuni VPN sau conexiuni Internet cu trafic garantat.

Stocarea este asigurată de soluții CLOUD și infrastructură oferite de Amazon AWS în diferite regiuni geografice, pentru Europa sunt disponibile centre de date în Frankfurt, Paris, Dublin si Milano. Sunt asigurate condițiile GDPR precum și reglementările cerute de EU și România.

My-Drive asigură accesul la fișiere prin interfețe WEB disponibile pentru toate dispozitivele și sistemele de operare. Fișierele sunt stocate într-o zonă de CLOUD privat (AWS – S3 object storage). Sistemul asigură protecția datelor precum și transportul acestora în mod securizat.

Spațiul alocat este virtual nelimitat, Amazon AWS percepe o taxă modică lunară pe capacitatea folosită și o taxă pentru descărcarea fișierelor. Fișierele sunt stocate în mod criptat, transferul de date este asigurat folosind protocolul criptat HTTPS. Este oferit suport pentru upload de fișiere mari (max 7TB, limitat la 5Gb soft).

Soluția este scalabilă pe orizontală prin creșterea numărului de servere de aplicație (API). Un singur server oferă suport pentru minim 100 utilizatori în funcție de caracteristicile mașinii virtuale și de gradul de utilizare.

My-Drive asigură gestiunea utilizatorilor și a grupurilor de utilizatori. Aplicația WEB oferă suport pentru partajarea de fișiere la nivel de utilizator și la nivel de grup de utilizatori.

Este oferit suport pentru dezvoltarea de aplicații WEB prin punctele de access (API) puse la dispoziție de sistem. Sunt implementate urmatoarele servicii:

  • autorizare
  • file access (API)
  • web server

Serviciile implementate folosesc standarde deschise și pot fi integrate cu alte aplicații sau pot oferi suport pentru dezvoltarea de aplicații noi.



Safe Data Consulting este integrator autorizat și vă poate oferi servicii de implementare și servicii de mentenanță sau suport tehnic. Va asigurăm protecția informațiilor prin contract si contract de confidentialitate. Formular contact.












Loading data

Loading WordBricks ...

| 2021| Apr.2021| Integrare My Drive| Safe Data Consulting|